Eerste indruk & een leuk weekend voor de boeg!

Hee allemaal,

vandaag ga ik samen met 5 andere vrijwilligers Swedru verlaten! We gaan zo naar Cape Coast om morgen het kasteel en Kakum National Park te bekijken! Ik word heel vroeg wakker van het weer en ben helemaal lek gestoken :( mn voeten :'(. Gisteren ben ik naar het project gegaan waar ik Mr. Ato Haford heb ontmoet. Mijn 'manager' haha. Hij vroeg wat ik hier kwam doen enzo. En hij riep Raymond en een andere vrijwilliger! Deze hebben mij een rondleiding gegeven over het hele project super groot! En vergeleken met derest van Ghana zijn ze niet heel arm. Gelukkig maar want ze doen echt super goed werk! Daarna ben ik met Marcel (duitse vrijwilliger) naar de 'stad' geweest. Alle kinderen obroni obroni ik voel me zo bekeken altijd haha. Samen met marcel hebben we een werkplan opgesteld. Ik ga 3x met de Jeep naar mensen toe supervet :). We hebben nog een typisch koekje gegeten (droooooog haha) en daarna ben ik met een TroTro terug naar mijn gastgezin gegaan. Even met Robin bellen en we hadden besloten dat ik alvast naar hun toe zou gaan omdat dat een stuk makkelijk is. (en ik helemaal niks medisch die dag ging doen :P) Maandag zal ik beginnen aan mijn eerste week in het revalidatiecentrum. Het raakt me wel heel erg maar ik heb toch besloten om naar het noorden te gaan omdat ik het werk in een weeshuis heel erg leuk vind en omdat in je eentje zijn best wel vreet :(. Nu ben ik met de vrijwilligers en ga ik lekker naar Cape Coast! Zo' n busreis is al heel bijzonder je ziet zoveel armoede. (het noorden is nog meer zeggen ze dus dat wordt leuk!). Maandag probeer ik met Marcel zijn laptop wat foto's erop te zetten.

Tot sneeel!

Menno & Charmaine

We zijn benieuwd naar de rest (& de foto's)! We volgen je op vakantie uiteraard ook.

Menno & Charmaine

Jolien

Hee Jasp. Ik vind het leuk om je verhalen te lezen. Wat voor bier drink je daar eigenlijk? Ik drink iedere avond een paar tusker biers. Ken je dat ook? Het zijn flessen van een halve liter, dus dan heb je ook wat. Is Ghana uberhoud een bier land? Hier moet je eigenlijk gewoon bier drinken. Dat is niet meer dan normaal.

mama

Heel veel plezier in Cape Coast.
Volgende week hard werken in de kliniek.
xxxx

Karin Verstraeten

Hey Jasper,
Helemaal super dat je zo'n avontuur mee mag maken
Heel veel fantastische dagen nog Groetjes

tante Annemiek en oom Peter

Geniet van je weekend en succes met je werk daar. laat ons maar achter in de regen, bah!!!!

oma Betty

Lieve Jasper,

Fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt.

Morgen begint het grote werk. Veel succes.

Wij zitten hier in de stromende regen. Ook dit jaar kunnen we niet met Sofia naar het strand.

Dikke kus van OMA

fam. janse

hoi jasper

veel succes en plezier met je reis en avontuur daar.

groetjes, kees, dimphy en carmen

Nikki van Meel

Hee Jasper!

Zo te lezen heb je het erg naar je zin! Je verhalen zijn leuk om te lezen en ik kijk uit naar de volgende :) Veel plezier!! xx

Evy Gobeyn

Heej Jasper...
ik vind het ontzettend fijn dat je daar zit en je verhalen zijn echt fascinerend....ik zou graag weten als je daar bent voor je school? en welke studies je doet...?
Veel plezier alvast verder xxx

Rob en Lianne

Ha Jasper,

Zo te zien en te lezen is je avontuur goed begonnen. Wij hopen dat je geweldige weken in Ghana zal doorbrengen! Leren van een andere cultuur neem je de rest van je leven als positieve bagage mee!
We blijven je volgen!
Rob en Lianne