Gaat goed!
Hee allemaal,
Het gaat al wat beter met me! Ik heb nog veel last van mijn keel maar dat gaat vanzelf over. Zometeen stap in de bus in richting het noorden waar Willeke en Kirsten op me wachten. Dan gaan we richting Mole Park om Sylvia en Ankie te ontmoeten. Een weekend Olifanten en nog meer dieren spotten en daarna verder naar het noorden! Daar ga ik samen met Ankie en Sylvia in een weeshuis werken. Voor hoelang dat ligt eraan of ik het leuk vind! Daar heb ik waarschijnlijk geen internet dus dan spreek ik jullie over een tijdje weer!
Fijne vakantie iedereen!
x
Heel veel plezier in Mole Park en geniet van de kinderen in het weeshuis. Veel succes met bellen blazen.
xxxx
Hee Jasper,
Hier in Terneuzen volgen we je ook hoor!!
Gelukkig dat je wat opgeknapt bent.
Geniet van je reis!!
Groetjes ook van Mitchell,
Nathalie
hoi jasper,
Fijn dat je je al weer wat beter voelt, hoop dat je snel helemaal opgeknapt bent zodat je meer van je reis kan genieten.
Het zijn hele mooie foto's die je gemaakt hebt.
Nog veel plezier daar !!
Groetjes: Kees, Dimphy en Carmen
Hallo Jasper! Wat leuk om al je verhalen te lezen! Erg gerkenbaar voor mij! Ghana is echt fantastich en het is leuk dat je dit ook zo ervaart. Nu je malaria hebt gehad hoor je er echt bij. Ook ik heb malaria gehad maar geloof me de medicijnen slaan goed aan en je voelt je wss snel beter! Geniet van de gastvrijheid, de vrolijkheid en van het enthousiasme want dat zal je missen als je weer thuis bent! veel plezier in het noorden. Het is een wereld van verschil met het zuiden maar ook een ervaring! Groetjes
Hallo Jasper,wat geweldig om dit mee te mogen maken.Jammer dat je malaria hebt ,Ik hoop dat je snel opknapt en nog heel veel zal genieten in Ghana. Wat een mooie foto's.